The Cheat Day - A Csaló Nap

The Cheat Day - A Csaló Nap

Megédesítjük a hétvégét- Sweetheart-Waffle&Shake bar

2017. március 26. - SzDomcsi

Egy igazi gofrimennyországra bukkantunk a mai nap folyamán. Nehéz leírni az élményt, amit átéltünk, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy titeket is elrepítsünk lélekben erre a mesebeli helyre. Az, hogy a álomvilág végül valósággá válik-e, csak rajtatok múlik. 
A  Sweetheart-Waffle&Shake bar 2016 nyarán beköltözött a belvárosba, ezzel kicsit megkönnyítve a gofriimádók dolgát utazás szempontjából. A Wesselényi u. 18. egy elvarázsolt hellyé változott ezennel, ahonnan biztos, hogy senki nem távozik bűntudat nélkül. Itt ne számolgassuk a kalóriákat, ne nehezítsük meg még ezzel is a döntésünket. Csak élvezzük, ne gondoljunk rá, hogy milyen nehéz lesz ledolgozni, hiszen17547592_1060269740743796_452140579_o.jpg hétvége van! Ilyenkor mindent szabad! ;)

Amit mi nem tudtunk, mielőtt ide érkeztünk, hogy a fantáziánkra korlátok nélkül szükség lesz. Már a tészta kiválasztása sem egyszerű, ugyanis négy különböző lehetőség közül választhatunk. A számunkra legismertebb ízű és formájú tészta a "Brussels" névre hallgat, a megszokott szögletes, rácsos formájú gofri. A másik lehetőség egy Belgiumban elterjedtebb fajta, a "liége", mely egy kicsit töményebb, amorfabb kis csoda, melyben sütés közben a benne fellelhető gyöngycukrok megolvadnak, ezzel egy különlegesebb ízt kölcsönözve édességünknek. Ezeken kívül választható gluténmentes változat, valamint egy zabliszttel és proteinporral megalkotott finomság is.

A feltétek közötti válogatás lehetőséget ad, hogy megalkossuk álmaink gofriját. A krémek, (pl: olvasztott belga csokoládék, forró nutella, mogyorókrém, tejberizs, túrókrém stb.) öntetek, (csoki, eper, juharszirup, tejszínhab, stb.) fagyik, (csoki vanília, karamell) gyümölcsök,(banán, kiwi, eper) szórások (toblerone, rafaello, oreo, popcorn, sós perec, stb.) között szerintem mindenki el szokott veszni, aki először jár itt. Számtalan mesés kompozíció alkotható. Itt kiélhetjük édes vágyainkat az biztos.
Természetesen azokra is gondoltak, akik inkább a sós ízek kedvelői közé tartoznak, ugyanis "waffinik" is kaphatók. Ezek tulajdonképpen egybesütött szendvicsek, szintén számos variációval(vörös pestos, lazacos, tonhalas stb.).
Ha az ízlelőbimbóink ettől esetleg nem kaptak teljes sokkot, öblíthetünk egy brutális shake kompozícióval, melyek közül én a vaníliafagyi-pillecukor-keksz-csokiszirup-tej kombót kóstoltam, amit már leírni is hízlaló.. :D

Legyetek merészek, ha ide látogattok, csaló napon nincsenek tabuk!
Jó csaló napot! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfoodkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr10012367405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása