Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Cheat Day - A Csaló Nap

The Cheat Day - A Csaló Nap

A tökéletes randi helyszín - Ring Cafe

2017. április 06. - ClickON

A tegnapi nap folyamán párommal vacsoráztam és egy nagyon jó kis helyet találtunk az Andrássyn. Ez a hely a Ring Cafe. Elsőre, ami rögtön az ember eszébe jut, hogy úristen az Andrássy úton biztosan nagyon drága minden kajálda, étterem. Na itt is az első meglepetése a helynek, ugyanis teljes mértékben megfizethető árakon kínálják a finom hamburgereiket. A hely maga nagyon kis hangulatos, két szintes, az első szinten egy beülős hely látszatát adja, ami tökéletes nap közben beszélgetések mellé egy kis kávéra, este felé pedig bármilyen koktél közül is választhatunk a bár pultnál. A felső rész már inkább étterem jellegű, illetve így, hogy külön szinten található, sokkal elszigeteltebb is, ami egy randi esetében tökéletes hangulat17819879_1796124093738492_2019172067_o.jpgként szolgál.

Miután helyet foglaltunk, a pincér szinte egyből jött is és hozta az étlapokat, meg egy szívecske formájú gyertyát is. :)  A pincér pont elegendő időd hagyott nekünk, hogy kitaláljuk, mit is szeretnénk megkóstolni. Választásunk két házi bodzás limonádéra, a Shepherd’s Burgerre (150 grammos húspogácsa ementáli sajttal, pirított gombával, sonkával, dijoni mustárral, burgonya chips-szel, aioli öntettel) és a Ring Country Burgerre (150 grammos húspogácsa, cheddar, tócsni, tempura hagymakarikák, bacon) esett. Még azt is eldönthettük volna, hogy mennyire szeretnénk, hogy a húst megsüssék, de mi a ezt a séfre bíztuk. 

Rövid idő elteltével, pont, amíg kicsit elcseveghettünk, hogy kinek milyen volt a napja és hogy milyen tervekkel néz a hét további napjai felé a pincérünk meg is hozta a gőzölgő hamburgereinket, amiknek isteni illatára egyből meg is jött az étvágyunk. Első dolgok, ami már rögtön szembetűnik az a fantasztikus tálalás, amit az én esetemben ehető virágokkal dobtak fel. Második pedig az első falat íze, amiben lehetett érezni a tökéletesen megsütött húspogácsát és a benne lévő többi finomságot is. Összhatásban nagyon harmonikus ízeket kínált a hamburger. 

Körülbelül 5 perc elteltével, amikor már azért mindketten nagyban habzsoltunk a kis élvezetes ételünket, a pincér srác újra asztalunkhoz jött, hogy meggyőződjön arról, hogy mindent rendben találtunk-e. Ez az apró gesztus is nagyon szimpatikussá tette az egész helyet. Párommal mindketten könyveltünk is neki egy piros pontot! 

A hamburgerek végeztével, bevállaltunk még egy desszertet is, a vanillia fagyis brownie személyében. Ez esetben is a tálalás magáért beszélt. Teljes mértékben adták a hangulatot a tökéletes randinkhoz. 

17820005_1796151617069073_161056547_o.jpg

Összességében nagyon élveztük a hely hangulatát és ételeit, italait. Bátran ajánlom nektek akár párotokkal vagy társasággal,
barátnőknek egy kis pletyire is tökéletes. Helyszínt adhat egy kávéra vagy egy kiadós ebédre/vacsorára. 

Ha ellátogattok ide, kommentbe írjátok le a ti véleményeteket, tapasztalataitokat! Kíváncsiak vagyunk!

Jó csaló napot! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfoodkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr6312405563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baré Niki 2017.04.24. 17:24:06

Ezek után már meg is van a hétvégi programunk! :)

ClickON 2017.04.24. 20:36:22

@Baré Niki jól teszitek! :) aztán írd meg te is a véleményed!
süti beállítások módosítása