The Cheat Day - A Csaló Nap

The Cheat Day - A Csaló Nap

Pasta Bar

2017. március 25. - ClickON

Újra kóstoló túrába fogtunk a lányokkal és ellátogattunk a Pasta Bar nevezetű beülős helyre a Király utcán. A hely kialakítása és stílusa rögtön szembetűnő a téglás falakkal és a színes székekkel, olyan mintha egy beltéri utcában csücsülnénk le. A hely további kecsegtetője, hogy saját magunk állíthatjuk össze a tésztánkat vagy salátánkat. Tésztában a glutén érzékenyekre is gondoltak, így azt is lehet kérni alapként. Különböző szószok közül lehet választani: aglio de olio (fokhagyma, olivaolaj, chili), pomodoro (paradicsomszósz, koktélparadicsom, parmezán), bolognai, carbonara, pesto és még rengeteg más is.

Én normál tésztát kértem, azon belül is spagettit, paradicsomos szósszal, rákokkal megbolondítva. Fizetéskor megkérdezték a nevünket és mikor elkészült az alapján szólítottak, ezzel sokkal közvetlenebbnek éreztük az egész kiszolgálást. A szósz ízesítése finom fűszeres volt, de sajnos a tészta nem főtt meg rendesen, így elég kemény volt, ami nagyon kiábrándító volt számomra. De ne legyünk ennyire negatív12063700_976348205758277_4061549416086931971_n.jpgak, mert a különleges gyümölcslevek kínálata magáért beszélnek, azok isteni finomak. Kérhetünk klasszikusabb limonádékat is, amik szintén jók. 

Érdekességként szolgálhat, hogy rögtön mellette ugyanezt a stílust követve van egy hamburgerező is, ahol szinten mi állíthatunk össze az ételünket. Egy következő alkalommal, majd azt a részt is kipróbáljuk. 

Összességében a saláták frissek és ízletesek, a tésztáknál nagyon jó szószokat találtak ki, de a tésztára jobban oda figyelhetnének. Így ha egyszer kipróbáljátok, akkor arra majd figyeljetek, hogy megfelelően készítsék el. Lehet épp rossz napja volt a szakácsnak, de ezzel a hely imázsát is rontja. 

Egy szó mint száz, egy esélyt mindenképp megérdemel, így próbáljátok ki ti is és kommentbe írjátok le a véleményeteket,hogy nektek, hogy vált be. 

Jó csaló napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfoodkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr6312369799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fruzsina Sóskuti 2017.04.24. 15:46:34

Imádom a Glutenmentes garnelas pomodorot, itt a legfinomabb!!
süti beállítások módosítása