The Cheat Day - A Csaló Nap

The Cheat Day - A Csaló Nap

Pops!-Popsi-Popsicle

2017. március 24. - ClickOn.K

Ahogy a hőmérőn egyre feljebb kúszik a higany, úgy nő az igényünk valami hűsítő finomságra, legyen az egy fagyi, egy jégkrém, egy pohár hűsítő sör vagy egy gyümölcsturmix. A héten végre előkerülhettek a vékonyabb kabátok, pulóverek, és ezeket magunkra kapva indulhattunk el a Kazinczy utcába a Karavánba, hogy együnk egy kis popsit. ( Nem kérünk semmilyen fantasztikus szóviccet, gyártunk mi is eleget:D)

Majdnem minden nő át tudja érezni azt, hogy enne egy kis jégkrémet, de éppen a tökéletes beach body eléréséért küzd, ezért marad a hideg citromos víz. Na leginkább ezeknek a nőknek lehet a legjobb hír, hogy ezek a jégkrémek teljesen természetesek, semmilyen adalék anyagot nem tartalmaznak, és vagy víz vagy joghurt alapúak, így gondoltak a laktózérzékenyekre is. Egy adag popsi körülbelül két gombóc fagylaltnak felel meg. Ízvilága változatos, megtalálható a maracuja, kivi, eper, meggy,cseresznye, citrom és a zöld alma is, de persze ezeken kíívül is van még miből választanunk. A jégkrém tartalmaz minimális cukor mennyiséget, de már dolgoznak az extra egészséges, minden jótól megszabadított verzión is.

Plusz pontot ér, hogy időközönként az egyik íz megvásárlásával a Mosoly Alapítványt támogatja a vállalkozás. Felfoghatjuk ezt úgy is, hogy magunkat feláldozva segíthetünk másokon.

Csak ajánlani tudom, ha a belvárosban jársz, mindenképp próbáld ki!

Jó csaló napot!

Kép forrása: https://www.joy.hu/eletmod/69569-legjobb-jegkremezok-budapesten

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfoodkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr8812368659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása