The Cheat Day - A Csaló Nap

The Cheat Day - A Csaló Nap

Valami elkezdődött..!

2017. március 19. - SzDomcsi

Mi az, ami szinte minden ember fején átszalad a "streetfood" szó hallatán? Hát persze, hogy a hamburger! Mi mással is kezdhetnénk a csalássorozatunkat, ha nem egy brutális hamburgerezéssel? 

A mai nap folyamán ellátogattunk a Deák Ferenc téri Bamba Marha Burgerbe, ami méltán híres a fenomenális burgereiről. Előre bocsátanám, hogy nem egy első randis hely, sőt, lehet még másodjára sem ajánlanám. Mindenesetre mindenkit megkímélek az előtte-utána képektől mind a tányéromról, mind saját magamról :D

Na de ki ne imádná az érzést, mikor beleharap egy hatalmas hamburgerbe, a szósz végigfolyik a kezén, a burger tartalmának egy része pedig rögtön a tányérján landol, és eközben a szájában olyan ízorgia játszódik le, melyet bárki megirigyelhetne. Ezt én itt halmozottan átélhettem. Ugyanis ha van valami, amit nem tudok szépen kivitelezni, az a hamburgerevés. De nem is azért megyünk el hambizni, hogy szépek legyünk. SŐT! A csalás nem szép dolog, de valljuk be, minden percét élvezzük.

Ez a mai napon sem volt másképp. Az első akadályba az étlap szemügyre vételénél ütköztem, ugyanis szokatlan látvány tárult elém. Rengeteg hamburger, amik olyan ízkombinációkkal kecsegtetnek, melyeket egy átlag ember ízlelőbimbói kipróbálás nélkül nem tudnak hova tenni. A választás nem volt egyszerű, mindegyik ételben volt egy kis csavar, egy szokatlan hozzávaló, egy kis varázslat, ami segített benne, hogy teljesen összezavarodjak. Végül a választásunk a " La bamba mexicana" (marhahúspogácsa, cheddar sajt, babpüré, mole szósz, avokádókrém, jalapeno, nachos, római saláta) és a "Zuzu"(camembert sajt, grillezett kápia, sült kötözött sonka, római saláta, mézes céklás majonéz) burgerekre esett, melyek mint ti is láthatjátok, nem egészen hétköznapiak. A steak burgonyához egy fahéjas sörös mustárszószt kóstoltunk, melyet egy almafröccsel öblítettünk. Végezetül egy brutális édességgel leptek meg, ami a "Bamba tallér" névre hallgat (oreo keksz baconbe göngyölve, megsütve, juharsziruppal meglocsolva). A panna cotta őszintén szólva nekem nem illett bele az étterem kínálatába, nem volt több az átlagosnál.

 Ha már csaltunk, nem amatőrök módjára csináltuk. Elcsábultunk, és adtunk az élvezeteknek. Nem árulok el nagy titkot, hogy még messze nincs vége. Továbbra is keresgélünk, csalunk, és bízunk benne, hogy a mérlegünk szemet huny felette :D Hogy a holnapi nap mit hoz, még mi sem tudjuk, de abban biztosak lehettek, ismét igazi kalóriabombákkal érkezünk. 
Addig is csaljatok egy kicsit, nyugi, mi nem mondjuk el senkinek! ;)

Látogassatok el az oldalukra: https://www.facebook.com/bambamarhaburger/ 

Jó csaló napot! 

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfoodkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr5012351915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bencze Botond 2017.03.19. 21:24:22

Engem érdekelnének azok az " előtte-utána képek"... :D

SzDomcsi 2017.03.19. 21:42:58

@Bencze Botond: nem adom meg ezt az örömet! :D

KJ4prez 2017.03.19. 22:08:52

Csak budapesti állomások lesznek, vagy mentek vidékre is csalni?

SzDomcsi 2017.03.20. 08:52:25

Kedves @KJ4prez!
Elsősorban a budapesti helyekre koncentrálunk, de nincs kizárva, hogy a későbbiekben vidéken is bűnözünk egy kicsit :)
süti beállítások módosítása