The Cheat Day - A Csaló Nap

The Cheat Day - A Csaló Nap

Say Cheese :)

2017. március 23. - ClickON

Sziasztok kedves Olvasók!

Köszöntük újra titeket a blogunkon, a tegnapi Food Truck Udv17474311_1774380462579522_224784566_o.jpgar után a mai nap egy kis édességre fájt a fogunk, így gondoltuk mutatunk nektek egy jó desszertezős helyet is!

A Wesselényi utcai 4-6-os villamos megállója közelében, az Erzsébet körút 18. alatt található ez az édes kis bolt. Mikor beléptünk 3 mosolygós srác fogadott minket, hangos köszönéssel, majd rápillantottunk a látvány pultra és egyből elkezdtek bizseregni az ízlelőbimbóink. Sok fajta különleges sajttorta kombinációkat láttunk, mint például bounty, oreo, nutella brownie és banános karamellás sajttorta. Illetve vannak klasszikusabb fajták is: málnás mandulás, citromos áfonyás, feketeerdő. Mi a nutellás brownie-t és a vörös bársonyt választottuk.

Kis üvegcsékben kaptunk meg, ami nagy előny, ha kifogytál otthon a befőttesüvegekből vagy ha el szeretnéd vinni, de ott is el lehet fogyasztani a hangulatos előtérben. Már az első kanálnál biztosak voltunk benne, hogy nem utoljára élvezzük ezeket a falatokat. Az íze csillagos 5-ös, ha nagyon édes szájúak vagyunk, akkor a nutellás brownie-s tökéletes választás, ha viszont kevésbé, akkor egy picit geil (nagyon édes) lehet, de akkor lehetőségünk van a klasszikusabbak közül választani. A sajttorta elfogyasztása után a kis üvegcséket hazavihetjük, amit később bármi más tárolására is használhatjuk( végre befőzhetünk). Továbbá, ha szeretteinkkel is megosztanánk, akkor tortarendelésre is van lehetőség.

Reméljük, ha egy kis édességre vágytok, akkor ti is ellátogattok majd ide.

És hogy mosolyogva távoztok? - Abban biztosak vagyunk!

Jó csaló napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfoodkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr412362327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása